Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2020-07-08

Sawadee kha, Sawadee khrap

Maandag 2 maart 2020

Home - Reizen - Thailand en Laos 2020 - Maandag 2 maart 2020


We hebben de nacht doorgebracht bij de familie in Lat Krabang.
De ochtend verloopt zoals meestal als we in Lat Krabang zijn; Pia doet oefeningen en ruimt de keuken op. De kinderen van Moue hebben vakantie, maar die vermaken zich wel.

's-Middags wil Pia gaeng som, een zurige vissoep maken, en daar is ze druk mee, net als met strijken.
Tom verveelt zich en gaat de bagage voor de trip naar Laos inpakken en uitzoeken waar we in Luang Prabang zouden kunnen gaan kijken.
Toon, een nichtje van Pia, komt in de loop van de middag langs, ze blijft een tijdje logeren om voor de kinderen van Moue te zorgen.

We besluiten om maar niet naar Vietnam te gaan, Thailand heeft extra maatregelen voor reizigers uit Vietnaam aangekondigd in verband net het Corona-virus, en wij hebben geen zin om risico te lopen om voor twee weken in quarantaine te moeten in Satahip.
Myanmar zien we wel zitten, maar vanwege visum-procedures en al of niet verpichte verzekeringen moeten we dat rustig uitzoeken in Nederland.

Geschreven op: 2020-03-04


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.