Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2020-06-24

Sawadee kha, Sawadee khrap

Gegeten bij Krua Rabiengnaam, Lat Krabang, Bangkok, Thailand

Home - Reizen - Thailand en Laos 2020 - Gegeten bij Krua Rabiengnaam, Lat Krabang, Bangkok, Thailand


Adres: 1107 Soi Lat Krabang 5/2, Lat Krabang, Lat Krabang, Bangkok, Thailand.
Telefoon: +66 8 09681999.
Internet: https://kruarabiengnam.business.site/.
Coordinaten: 13°43'25.19"N 100°44'51.86"O.

Krua Rabiengnam is een vrij groot restaurant, dat ligt langs Khlong Prawet-Burirom aan het einde van een smal, onverhard pad. En het ligt ook in het verlengde van een van de landingsbanen van Suvarnabhumi Airport. Je ziet dus regelmatig, soms om de twee of drie minuten, een vliegtuig erg laag overvliegen.
Het restaurant ziet er leuk en goed onderhouden uit. Het heeft zitplaatsen buiten in de openlucht, onder een overkapping en in een air-conditioned ruimte.
We schatten dat er buiten zeker 100 mensen kunnen zitten. Onder de overkapping zal het iets minder zijn; hoe groot de air-conditioned ruimte is weten we niet.
Er is een menu, waar naast de Thaise namen van de gerechten ook een Engelse vertaling staat, maar dit menu is minder uitgebreid dan het menu met alleen Thaise namen. In beide menu's staan plaatjes van de gerechten.

Op het menu staan bijna uitsluitend Thaise gerechten, de keuze is gevarieerd, en er staan ook minder gangbare gerechten op het menu.
Verder is er genoeg keuze uit drankjes, maar er wordt geen wijn verkocht.

We hebben een aantal gerechten gegeten in Krua Rabiengnaam. Wat ons is bijgebleven is goede tom yam (in een aantal soorten zoals paddestoelen of vis), sambals en pla duk phat king (fijn gestampte gebakken meerval met sambal). Natuurlijk is de keuze veel uitgebreider.

We hebben er op zaterdag 22 februari 2020gegeten.

Geschreven op: 2020-02-23


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.