Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2020-06-30

Sawadee kha, Sawadee khrap

Gegeten bij bamirestaurant op de hoek van Soi 7, Thanon Chalong Krung, Lat Krabang, Bangkok, Thailan

Home - Reizen - Thailand en Laos 2020 - Gegeten bij bamirestaurant op de hoek van Soi 7, Thanon Chalong Krung, Lat Krabang, Bangkok, Thailan


Buiten.

Buiten.

Binnen.

Binnen.

Adres: Op de hoek van Soi 7, Thanon Chalong Krung, Lat Krabang, Bangkok, Thailand.
Coordinaten: 13°44'36.33"N 100°47'30.15"O.

Dit is een klein restaurantje, waar Thaise gerechten worden verkocht. Een deel daarvan wordt vers bereid na een bestelling, een ander deel, voornamelijk curries, worden vooraf gemaakt. Tussen de middag is het hier druk, en om een uur of twee sluit het restaurant, soms ook al eerder als al het eten op is.
Het restaurant is niet nieuw, we weten niet hoe oud, het ziet er ook zo uit maar het is er schoon. De keuken is voorin, en je ziet hoe het eten wordt klaargemaakt.
Er kunnen binnen ongeveer 20 mensen zitten, en buiten ongeveer 15. In de keuken staan een of twee mensen het eten te bereiden, en er werken ook een of twee mensen in de bediening.

De klanten zijn vooral mensen die hier in de buurt werken of wonen. Je gaat hier naartoe voor een smakelijke lunch, want het eten is erg lekker. Uiteraard kun je ook eten meenemen.

We zijn hier op dinsdag 25 februari 2020 geweest.

Geschreven op: 2020-02-25


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.