Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2020-06-18

Sawadee kha, Sawadee khrap

Haad Chao Lao, Khlong Khut, Tha Mai, Chanthaburi, Thailand

Home - Reizen - Thailand en Laos 2020 - Haad Chao Lao, Khlong Khut, Tha Mai, Chanthaburi, Thailand


Het strand.

Het strand.

Het strand.

Het strand.

Het strand.

Het strand.

Zonsondergang.

Zonsondergang.

Haad Chao Lao is een strand dat een paar kilometer ten westen van Chanthaburi ligt. Het strand is vrij breed bij laag water, en op sommige plaatsen erg smal bij hoog water.
Langs het strand liggen resorts, maar lang niet alle grond is volgebouwd. De resorts zijn soms tot bijna op het strand gebouwd, dat is de oorzaak van het smalle strand bij hoog water.
Aan de andere kant van de weg langs de resorts liggen restaurants, en ook weer accomodatie.
Hoogbouw komt hier gelukkig nog niet voor.

De bezoekers die hier komen zijn voornamelijk Thaise bezoekers, en die maken af en toe behoorlijk veel lawaai. Maar 's-avonds om een uur of tien is het rustig.
Je vindt er wel af een toe een westerse bezoeker, maar veel zijn dat er niet.

Door de week is het er vrij rustig, het is dan niet nodig om een hotel te reserveren. In het weekend en op feestdagen is het een stuk drukker, het is maar een goede 200 km rijden vanaf Bangkok en dan is een weekend hier naartoe goed te doen. Tijdig reserveren is in de weekends en op feestdagen noodzakelijk.

In de buurt zijn nog andere stranden zoals Haad Laem Sing, Haad Laem Sadet en Haad Kung Wiman.

We zijn hier op dinsdag 18 februari 2020, op woensdag 19 februari 2020 en op donderdag 20 februari 2020 geweest. Op vrijdag 21 februari 2020 zijn we vertrokken.

Geschreven op: 2020-02-19


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.