Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2021-03-31

Sawadee kha, Sawadee khrap

Donderdag 29 augustus 2019 tot dinsdag 3 september 2019

Home - Reizen - Thailand en Laos 2020 - Donderdag 29 augustus 2019 tot dinsdag 3 september 2019


We hebben al eens samen besproken wanneer we weer naar Thailand zouden gaan. Tom wil graag half december, want dan missen we de feestdagen. Pia wil graag begin januari.

Nu hebben we prijzen van tickets opgevraagd bij Nethai, ons reisburo van de laatste jaren. We willen ergens in de periode 15 december 2019 tot 15 januari 2020 vertrekken en dan negen weken in Thailand blijven. Het goedkoopste ticket met een directe vlucht is zo laat mogelijk vertrekken, dus vanaf half januari. We vliegen dan met Eva Air.
Pia bedenkt dat ze op 13 april, Songkran, in Thailand wil zijn omdat er dan een tambun-ceremonie voor haar overleden familie is. En in maart en april weg zijn is goed voor Tom, want dan mist hij het hoogtepunt van de hooikoorts in Nederland.
We komen uit op 11 februari 2020 t/m 21 april 2020.

We geven dit door een Nethai, en we krijgen vrijwel meteen via e-mail de rekening binnen, 732 Euro per persoon, met gereserveerde stoelen bij het raam en 30 kg ruimbagage per persoon.
De volgende dag betalen we en een paar uur later hebben we de e-tickets via de e-mail.

Link: Nethai Travel.
Link: Eva Air.

Geschreven op: 2019-09-03


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.