Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2021-04-08

Sawadee kha, Sawadee khrap

Geslapen bij familie in Lat Krabang, Bangkok, Thailand

Home - Reizen - Thailand en Laos 2020 - Geslapen bij familie in Lat Krabang, Bangkok, Thailand


In 2020 verblijven we, als we in Bangkok zijn, net als in de voorgaande jaren in het huis van Pia's jongste zus Moue. Ze woont in een vrij klein huis in Lat Krabang, samen met haar man Kaeng, hun dochtertje Focus en hun zoontje Gunn.
Er woont ook nog een neefje van Kaeng, een 14 jaar oude jongen, die hier in Bangkok een vak moet leren, want hij heeft problemen thuis bij zijn familie.

Lat Krabang is een district van Bangkok.
Het huis van Moue staat in een rustige soi (zijstraat) achter de motorway naar Chonburi, ongeveer een kwartier rijden van het vliegveld.

Het huis is niet zo groot, maar er is genoeg ruimte.
Er zijn vier slaapkamers en drie badkamers. De keuken is, toen Moue er ging wonen, naast het huis gebouwd.
En voor het huis is een kleine tuin, en een oprit voor een auto.
De soi komt uit op Thanon Chalong Krung, een brede weg, waar steeds meer restaurants en winkels komen.

Het is hier goed uit te houden als we op vakantie zijn. De kamer waar we slapen is vrij klein, minder dan 20 vierkante meter, maar er is airco en er staat een goed bed en er is genoeg kastruimte. De badkamer moeten we delen, maar dat levert geen problemen op.
Om ongeveer zeven uur worden de kinderen naar school gebracht, en dan gaan Moue en Kaeng naar hun werk. Om zeven uur 's-avonds komen ze pas weer thuis, en twee uur later gaan ze slapen.
We hebben het huis zo goed als altijd voor onszelf.

Geschreven op: 2020-02-13


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.