Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2020-11-12

Sawadee kha, Sawadee khrap

Reizen

Home - Reizen


Reizen in leuk.
Vroeger reisden we vooral door Thailand, we hadden gewoon niet genoeg geld om vaak op vakantie te gaan. Maar in de loop van de tijd zijn we vaker gaan reizen en hebben we ook landen in Europa bezocht. En dat is net zo leuk als reizen door Thailand.
We zijn nu beiden met pensioen, we hebben alle tijd om overal te gaan kijken. En we zijn van plan om, zolang we het ons kunnen permiteren, financieel en wat betreft gezondheid, regelmatig andere landen te bezoeken, of gewoon plaatsen in Nederland.

Reizen door Thailand blijft wel speciaal voor ons. Bijna heel Pia's familie woont in Thailand, en een bezoek aan Thailand is meer dan alleen maar een naar en door het land reizen. Het is ook familiebezoek.

Sinds een paar jaar, sinds 2017 ongeveer, houden we vrij goed bij wat we hebben gedaan tijdens een reis. Dat betekent dat we bijhouden wat we op een dag hebben gedaan, waar we zijn geweest, waar we hebben gegeten, gedronken en geslapen, en wat we daarvan vonden. Over deze reizen kunnen we dus vrij uitgebreid vertellen.
Over reizen voor 2017 vertellen we wat minder, we moeten ons baseren op ons geheugen en op foto's die we hebben gemaakt. Maar we gaan ons best doen.

Waar mogelijk plaatsen we foto's bij onze verhalen. Al deze foto's hebben we zelf gemaakt, vroeger foto's of dia's met een analoge kamera, nu foto's en filmpjes met een digitale spiegelreflex kamera of met een smart phone. De dia's zijn geprojekteerd en opnieuw gefotografeerd, de analoge foto's zijn gescanned.

down  Duitsland, Saarbrucken 2020
down  Portugal - Lissabon, Spanje, Frankrijk 2019
down  Thailand 2018/2019
down  Thailand en Laos 2020