Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2018-11-19

Sawadee kha, Sawadee khrap

2018-05-20 Rondje Apeldoorn-oost - Woudhuis - Vliegveld Teuge en Groote Wetering - Beemte - Wenum - Wiesel - Ap.html

Home - Wandelen en fietsen - Rondje Apeldoorn-oost - Woudhuis - Vliegveld Teuge en Groote Wetering - Beemte - Wenum - Wiesel - Ap 2018-05-20


Hoe gegaan: Fietsen.
Begin: Thuis.
Einde: Thuis.
Afstand: 28 km.
Tijd: 2:11.
Wegwijzers: n.v.t.
Toegangsprijs: n.v.t.
Parkeergelegenheid: n.v.t.
Parkeergeld: n.v.t.
Het weer: n.v.t.
Soort paden: Verharde fietspaden.
Download route: 2018-05-20-Fietsen.
Links: n.v.t.

Via de Voorwaarts en de Barnewinkel naar de Zutphensestraat.
Daarna alleen nog maar polder, dorpen en bos.

Via de Lupineweg en de Woudhuizermark steken we de A50 over en gaan dan dwars door het Woudhuis naar de Deventerstraat net voor Teuge.
Daar steken we over en gaan dan via goede fietspaden langs de Groote Wetering. Het is er druk, en veel mensen staan te kijken bij vliegveld Teuge waar we vlak langs fietsen. We genieten nog even van een zwanempaar met vier jongen.
Het is er mooi, veel koeien en paarden in de wei, een polderlandschap met toch redelijk wat bomen.

Na een tijdje komen we aan in Beemte en daar steken we het Apeldoorn kanaal over en gaan naar Wenum. Via de molen komen we uit bij de Wenumse Watermolen.
Daarna verder naar de Zwolseweg, die we bij Gewoon Gastvrij (voorheen Triangel) oversteken. En daarna verder door het bosrijke Wiesel totdat we weer uitkomen op de Anklaarseweg in Apeldoorn.

Het laatste stukje naar huis is weer door de stad.

Geschreven op: 2018-05-21


Disclaimer

De routes die we publiceren zijn routes die we zelf gewandeld en/of gefiets hebben. Ze geven de situatie weer zoals die was op het moment dat wij de route aflegden.

Als de route op een later tijdstip wordt afgelegd kan de situatie veranderd zijn. We kunnen en willen dat niet bijhouden. Als je een gewijzigde situatie tegenkomt, laat het dan even weten met een mailtje.

De links die we soms bij een route vermelden werken en verwijzen naar relevante inhoud op het moment dat we de route publiceren. We kunnen niet garanderen dat de links op een later tijdstip nog steeds werkt of nog steeds verwijst naar relevante inhoud. Als je een onjuist link tegenkomt, laat het dan even weten met een mailtje.