Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2019-06-05

Sawadee kha, Sawadee khrap

zaterdag 6 oktober 2018 Fietsen Apeldoorn - Beekberger woud - Klarenbeek - Bussloo - Wilp-Achterhoek - Het Woudhuis - Apeldo

Home - Wandelen/fietsen - zaterdag 6 oktober 2018 Fietsen Apeldoorn - Beekberger woud - Klarenbeek - Bussloo - Wilp-Achterhoek - Het Woudhuis - Apeldo


Hoe gegaan: Fietsen.
Begin: Thuis.
Einde: Thuis.
Afstand: 35,1 km.
Tijd: 2:27.
Soort paden: Verharde wegen en fietspaden, behalve een paar honderd meter in Klarenbeek en bij Het Woudhuis.
Download route: 2018-10-06.

Dit is een leuke route.
Langs het Apeldoorn Kanaal zijn we totaan de A50 gefietst, en dan linksaf een fietspad op, dat langs het Beekberger Woud loopt. Dan een stukje door Klarenbeek, en vervolgens door een mooi bos naar Bussloo. We fietsen helemaal om Bussloo heen, best een mooi gebied, waarna we langs een vuilstort moeten om over de A1 te kunnen. We komen nu in de polder en belanden voor het eerst in ons leven in Wilp-Achterhoek. Verder door de polder naar Het Woudhuis en dan weer door naar huis.

Geschreven op: 2018-11-12


Disclaimer

De routes die we publiceren zijn routes die we zelf gewandeld en/of gefiets hebben. Ze geven de situatie weer zoals die was op het moment dat wij de route aflegden.

Als de route op een later tijdstip wordt afgelegd kan de situatie veranderd zijn. We kunnen en willen dat niet bijhouden. Als je een gewijzigde situatie tegenkomt, laat het dan even weten met een mailtje.

De links die we soms bij een route vermelden werken en verwijzen naar relevante inhoud op het moment dat we de route publiceren. We kunnen niet garanderen dat de links op een later tijdstip nog steeds werkt of nog steeds verwijst naar relevante inhoud. Als je een onjuist link tegenkomt, laat het dan even weten met een mailtje.

Hoe GPS-route downloaden en opslaan:

Ga met de muis op de link van het te downloaden bestand staan en klik met rechter muisknop, en kies dan uit het menu:
- Chrome: link opslaan als...
- Internet Explorer: doel opslaan als...
- Firefox: koppeling opslaan als..
Sla het bestand op op de lokatie die je wilt en wijzig de extentie (indien nodig) in .gpx.