Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2018-11-18

Sawadee kha, Sawadee khrap

2018-10-06 Rondje Apeldoorn - Beekberger woud - Klarenbeek - Bussloo - Wilp-Achterhoek - Het Woudhuis - Apeldoo.html

Home - Wandelen en fietsen - Rondje Apeldoorn - Beekberger woud - Klarenbeek - Bussloo - Wilp-Achterhoek - Het Woudhuis - Apeldoo 2018-10-06


Hoe gegaan: Fietsen.
Begin: Thuis.
Einde: Thuis.
Afstand: 35,1 km.
Tijd: 2:27.
Wegwijzers: n.v..
Toegangsprijs: n.v.t.
Parkeergelegenheid: n.v.t.
Parkeergeld: n.v.t.
Het weer: n.v.t.
Soort paden: Verharde wegen en fietspaden, behalve een paar honderd meter in Klarenbeek en bij Het Woudhuis.
Download route: 2018-10-06-Fietsen.
Links: n.v.t.

Dit is een leuke route.
Langs het Apeldoorn Kanaal zijn we totaan de A50 gefietst, en dan linksaf een fietspad op, dat langs het Beekberger Woud loopt. Dan een stukje door Klarenbeek, en vervolgens door een mooi bos naar Bussloo. We fietsen helemaal om Bussloo heen, best een mooi gebied, waarna we langs een vuilstort moeten om over de A1 te kunnen. We komen nu in de polder en belanden voor het eerst in ons leven in Wilp-Achterhoek. Verder door de polder naar Het Woudhuis en dan weer door naar huis.

Geschreven op: 2018-11-12


Disclaimer

De routes die we publiceren zijn routes die we zelf gewandeld en/of gefiets hebben. Ze geven de situatie weer zoals die was op het moment dat wij de route aflegden.

Als de route op een later tijdstip wordt afgelegd kan de situatie veranderd zijn. We kunnen en willen dat niet bijhouden. Als je een gewijzigde situatie tegenkomt, laat het dan even weten met een mailtje.

De links die we soms bij een route vermelden werken en verwijzen naar relevante inhoud op het moment dat we de route publiceren. We kunnen niet garanderen dat de links op een later tijdstip nog steeds werkt of nog steeds verwijst naar relevante inhoud. Als je een onjuist link tegenkomt, laat het dan even weten met een mailtje.