Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2018-11-17

Sawadee kha, Sawadee khrap

2018-10-11 Rondje Apeldoorn - Loenen - Eerbeek - Imbos - Loenermark - Groenendaal - Deelerwoud - Woeste hoeve -.html

Home - Wandelen en fietsen - Rondje Apeldoorn - Loenen - Eerbeek - Imbos - Loenermark - Groenendaal - Deelerwoud - Woeste hoeve - 2018-10-11


Hoe gegaan: Fietsen.
Begin: Thuis.
Einde: Thuis.
Afstand: 54,2 km.
Tijd: 3:33.
Wegwijzers: n.v..
Toegangsprijs: n.v.t.
Parkeergelegenheid: n.v.t.
Parkeergeld: n.v.t.
Het weer: n.v.t.
Soort paden: Verharde wegen en fietspaden, op een stuk tussen de Imbosweg en de Loenermak na .
Download route: 2018-10-11-Fietsen.
Links: n.v.t.

Tom is heel lang gelden, meer dan 50 jaar, met zijn ouders op vakantie geweest in Vakantiepark Coldenhove in Eerbeek. Van daaruit zijn wandelingen gemaakt naar de Imbos en de Loenermark.
Tom wilde daar nog eens een keer fietsen.

De route gaat een heel eind langs het Apeldoorn Kanaal en dan rechtsaf naar Eerbeek. In Eerbeek moet je dwars door het dorp om bij Vakantiepark Coldenhove te komen. Vooral de immens grote papierfabriek valt heel erg op.
We fietsen langs Vakantiepark Coldenhove en gaan de Imbosweg op. Er hangen waarschuwingen dat er takken naar beneden kunnen vallen, maar daar hebben we geen last van gehad. Dan moeten we rechtaf naar de Loenermark over een onverharde weg, lastig fietsen, maar wel te doen. Bij de Loenermark fietsen we over de heide en door het bos naar Groenendaal waar we onder de A50 door naar het Deelerwoud gaan. We komen uit bij de Woeste Hoeve, steken de N788 over bij de Schalterdalweg en gaan door het bos naar Beekbergen en via het Apeldoorns Kanaal weer naar huis.

Geschreven op: 2018-11-12


Disclaimer

De routes die we publiceren zijn routes die we zelf gewandeld en/of gefiets hebben. Ze geven de situatie weer zoals die was op het moment dat wij de route aflegden.

Als de route op een later tijdstip wordt afgelegd kan de situatie veranderd zijn. We kunnen en willen dat niet bijhouden. Als je een gewijzigde situatie tegenkomt, laat het dan even weten met een mailtje.

De links die we soms bij een route vermelden werken en verwijzen naar relevante inhoud op het moment dat we de route publiceren. We kunnen niet garanderen dat de links op een later tijdstip nog steeds werkt of nog steeds verwijst naar relevante inhoud. Als je een onjuist link tegenkomt, laat het dan even weten met een mailtje.