Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2018-11-17

Sawadee kha, Sawadee khrap

2018-10-13 Wandeling Deelerwoud.html

Home - Wandelen en fietsen - Wandeling Deelerwoud 2018-10-13


Hoe gegaan: Fietsen.
Begin: Parkeerplaats Deelerwoud, nabij Oude Arnhemseweg 292, Woeste hoeve.
Einde: Parkeerplaats Deelerwoud, nabij Oude Arnhemseweg 292, Woeste hoeve.
Afstand: 7,8 km.
Tijd: 2:16.
Wegwijzers: n.v.t.
Toegangsprijs: n.v.t.
Parkeergelegenheid: Parkeerplaats Deelerwoud, nabij Oude Arnhemseweg 292, Woeste hoeve.
Parkeergeld: n.v.t.
Het weer: Zonnig, weinig wind, droog, ca 13ยบ.
Soort paden: Onverharde paden.
Download route: 2018-10-13-Wandelen.
Links: n.v.t.

Deze route begint een paar honderd meter voorbij de Woeste Hoeve op de parkeerplaats. Deze parkeerplaats ligt vlak bij de A50, het geluid van deze snelweg is op veel plaatsen tijdens de route duidelijk, bijna hinderlijk, aanwezig.
De route voert voor bij het begin en het einde door bos, bij het begin was het bos redelijk vochtig, bij het einde was het duidelijk veel droger.
Het middenstuk van de route gaat over de hei. We hebben daar slechts twee runderen zien grazen, bij een vorige wandeling over deze hei liepen er meer runderen.
Tijdens het laatste deel van de route bemerkten we iemand, die een hangmat had opgehangen tussen twee bomen, een kleine vijftig meter van het pad. Deze persoon lag, zo te zien, heerlijk ontspannen te lezen in de hangmat.

Geschreven op: 2018-11-15


Disclaimer

De routes die we publiceren zijn routes die we zelf gewandeld en/of gefiets hebben. Ze geven de situatie weer zoals die was op het moment dat wij de route aflegden.

Als de route op een later tijdstip wordt afgelegd kan de situatie veranderd zijn. We kunnen en willen dat niet bijhouden. Als je een gewijzigde situatie tegenkomt, laat het dan even weten met een mailtje.

De links die we soms bij een route vermelden werken en verwijzen naar relevante inhoud op het moment dat we de route publiceren. We kunnen niet garanderen dat de links op een later tijdstip nog steeds werkt of nog steeds verwijst naar relevante inhoud. Als je een onjuist link tegenkomt, laat het dan even weten met een mailtje.