Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2018-11-17

Sawadee kha, Sawadee khrap

2018-11-04 Rondje Echoput - Elspeet - Niersen - Wiesel - Apeldoorn.html

Home - Wandelen en fietsen - Rondje Echoput - Elspeet - Niersen - Wiesel - Apeldoorn 2018-11-04


Hoe gegaan: Fietsen.
Begin: Thuis.
Einde: Thuis.
Afstand: 40,3 km. waarvan 5,2 wandelen
Tijd: 4:52.
Wegwijzers: n.v.t
Toegangsprijs: n.v.t.
Parkeergelegenheid: n.v.t
Parkeergeld: n.v.t.
Het weer: Zonnig, weinig wind, droog, ca 9ยบ.
Soort paden: Vanaf Echoput to Niersen onverharde fietspaden, verder verharde wegen.
Download route: 2018-11-04-Fietsen.
Links: Schelde Brouwerij
. De Flierefluiter.

Deze route stond al lang op het verlanglijstje.
We hebben geaarzeld of we deze route zouden fietsen omdat Het Loo van half oktober tot half december is afgesloten voor bezoekers, maar over deze route konden we wel fietsen.

We zijn de Amersfoortseweg afgefietst, veel paddestoelen langs de weg, en vlak voor de Echoput rechtsaf gegaan de Elspeterweg op. Dit is een grindweg maar wel goed te fietsen. De weg voert acht kilometer door mooie, afwisselende bossen.
In Elspeet stoppen we even om water te drinken. Dan gaan we rechtaf de Vaassenseweg op. In het begin is er een geasfalteerd fietpad, maar dat gaat over in een schelpenpad, waarop je goed kunt fietsen. Ook hier een mooi, afwisselend bos. Na een tijdje gaat het fietpad over in een geasfalteerde weg, de Elspeterweg.
Bij de kruising met de Elburgerweg gaan we rechtaf en via Wiesel terug naar Apeldoorn.

Pia wil nog wat kopen in de stad. We zetten onze fietsen bij de Flierefluiter, en Pia gaat even de stad in. Dan drinken we een biertje, een Wildebok van Schelde Brouwerij. Dit is een prima biertje.
Daarna gaan we naar huis.

Geschreven op: 2018-11-05


Disclaimer

De routes die we publiceren zijn routes die we zelf gewandeld en/of gefiets hebben. Ze geven de situatie weer zoals die was op het moment dat wij de route aflegden.

Als de route op een later tijdstip wordt afgelegd kan de situatie veranderd zijn. We kunnen en willen dat niet bijhouden. Als je een gewijzigde situatie tegenkomt, laat het dan even weten met een mailtje.

De links die we soms bij een route vermelden werken en verwijzen naar relevante inhoud op het moment dat we de route publiceren. We kunnen niet garanderen dat de links op een later tijdstip nog steeds werkt of nog steeds verwijst naar relevante inhoud. Als je een onjuist link tegenkomt, laat het dan even weten met een mailtje.