Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2018-11-17

Sawadee kha, Sawadee khrap

2018-11-08 Rondje Apeldoorn - De Echoput - Assel - Hoog Buurlo - Het Leesten - Ugchelen - Apeldoorn.html

Home - Wandelen en fietsen - Rondje Apeldoorn - De Echoput - Assel - Hoog Buurlo - Het Leesten - Ugchelen - Apeldoorn 2018-11-08


Hoe gegaan: Fietsen.
Begin: Thuis.
Einde: Thuis.
Afstand: 33,8 km.
Tijd: 2:24.
Wegwijzers: n.v.t.
Toegangsprijs: n.v.t.
Parkeergelegenheid: n.v.t.
Parkeergeld: n.v.t.
Het weer: Zonnig, bijna geen bewolking, winig wind, droog, ca 13ยบ.
Soort paden: Verharde fietspaden.
Download route: 2018-11-08-Fietsen.
Links: n.v.t.

Dit is een leuke, afwisselende route en het was fantastisch weer.
We volgen de Amersfoortseweg een tijdje, met het idee om door te rijden naar Nieuw Millingen. Het bos is fantastisch, met alle rode, oranje en gele tinten. Maar dan zien we opeens aan de linkerkant een zijweg. We besluiten om die maar eens te volgen. Dat bleek een goed idee, een redelijke grindweg door een mooi bos. We komen uit, zoals we hadden verwacht, op het fietspad van Nieuw Millingen naar Assel en we vervolgen naar Assel, Hoog Buurlo en dan richting Ugchelen. Vlak voor het viadukt over de A1 slaan we rechtsaf een fietpad op dat tegenover Het Leesten uitkomt. En vandaar via Ugchelen terug naar Apeldoorn.

Geschreven op: 2018-11-08


Disclaimer

De routes die we publiceren zijn routes die we zelf gewandeld en/of gefiets hebben. Ze geven de situatie weer zoals die was op het moment dat wij de route aflegden.

Als de route op een later tijdstip wordt afgelegd kan de situatie veranderd zijn. We kunnen en willen dat niet bijhouden. Als je een gewijzigde situatie tegenkomt, laat het dan even weten met een mailtje.

De links die we soms bij een route vermelden werken en verwijzen naar relevante inhoud op het moment dat we de route publiceren. We kunnen niet garanderen dat de links op een later tijdstip nog steeds werkt of nog steeds verwijst naar relevante inhoud. Als je een onjuist link tegenkomt, laat het dan even weten met een mailtje.