Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2019-06-07

Sawadee kha, Sawadee khrap

vrijdag 30 november 2018 Fietsen Apeldoorn - Wiesel - Kroondomeinen - Hoog Soeren - Assel - Apeldoorn

Home - Wandelen/fietsen - vrijdag 30 november 2018 Fietsen Apeldoorn - Wiesel - Kroondomeinen - Hoog Soeren - Assel - Apeldoorn


Hoe gegaan: Fietsen.
Begin: Fysiotherapeut.
Einde: Thuis.
Afstand: 27,1 km.
Tijd: 1:50.
Het weer: Bewolkt, somber, droog, ca 6ยบ.
Soort paden: Verharde fietspaden en goede grindwegen.
Download route: 2018-11-30.

Na de fysiotherapeut wilden we door de Kroondomeinen naar Elspeet fietsen, en dan via Niersen terug naar Apeldoorn. We dachten dat we nog voldoende kapaciteit in de accu's van onze fietsen hadden. Het viel tegen, op het eerste stuk in de Kroondomeinen, tussen Wiesel en de Elspeterweg, liep het beschikbare vermogen erg terug. We besloten om dan maar een korter stuk te fietsen, en bij de Elspeterweg zijn we richting Hoog Soeren gegaan. Omdat de weg nu weer omlaag gang liep het beschikbare vermogen weer wat op, genoeg om aan te durven om naar Assel te fietsen en langs het Asselsepad terug naar Apeldoorn te gaan.
Onderweg was het erg rustig. In de Kroondomeinen zijn we drie mensen tegengekomen, tussen Hoog Soeren, Assel en Apeldoorn wel twee.

Geschreven op: 2018-12-03


Disclaimer

De routes die we publiceren zijn routes die we zelf gewandeld en/of gefiets hebben. Ze geven de situatie weer zoals die was op het moment dat wij de route aflegden.

Als de route op een later tijdstip wordt afgelegd kan de situatie veranderd zijn. We kunnen en willen dat niet bijhouden. Als je een gewijzigde situatie tegenkomt, laat het dan even weten met een mailtje.

De links die we soms bij een route vermelden werken en verwijzen naar relevante inhoud op het moment dat we de route publiceren. We kunnen niet garanderen dat de links op een later tijdstip nog steeds werkt of nog steeds verwijst naar relevante inhoud. Als je een onjuist link tegenkomt, laat het dan even weten met een mailtje.

Hoe GPS-route downloaden en opslaan:

Ga met de muis op de link van het te downloaden bestand staan en klik met rechter muisknop, en kies dan uit het menu:
- Chrome: link opslaan als...
- Internet Explorer: doel opslaan als...
- Firefox: koppeling opslaan als..
Sla het bestand op op de lokatie die je wilt en wijzig de extentie (indien nodig) in .gpx.