Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2018-12-03

Sawadee kha, Sawadee khrap

2018-11-30 Rondje Apeldoorn - Wiesel - Kroondomeinen - Hoog Soeren - Assel - Apeldoorn.html

Home - Wandelen en fietsen - Rondje Apeldoorn - Wiesel - Kroondomeinen - Hoog Soeren - Assel - Apeldoorn 2018-11-30


Hoe gegaan: Fietsen.
Begin: Fysiotherapeut.
Einde: Thuis.
Afstand: 27,1 km.
Tijd: 1:50.
Wegwijzers: n.v.t.
Toegangsprijs: n.v.t.
Parkeergelegenheid: n.v.t.
Parkeergeld: n.v.t.
Het weer: Bewolkt, somber, droog, ca 6ยบ.
Soort paden: Verharde fietspaden en goede grindwegen.
Download route: 2018-11-30-Fietsen.
Links: n.v.t.

Na de fysiotherapeut wilden we door de Kroondomeinen naar Elspeet fiesten, en dan via Niersen terug naar Apeldoorn. We dachten dat we nog voldoende kapaciteit in de accu's van onze fietsen hadden. Het viel tegen, op het eerste stuk in de Kroondomeinen, tussen Wiesel en de Elspeterweg, liep het beschikbare vermogen erg terug. We besloten om dan maar een korter stuk te fietsen, en bij de Elspeterweg zijn we richting Hoog Soeren gegaan. Omdat de weg nu weer omlaag gang liep het beschikbare vermogen weer wat op, genoeg om aan te durven om naar Assel te fietsen en langs het Asselsepad terug naar Apeldoorn te gaan.
Onderweg was het erg rustig. In de Kroondomeinen zijn we drie mensen tegengekomen, tussen Hoog Soeren, Assel en Apeldoorn wel twee.

Geschreven op: 2018-12-03


Disclaimer

De routes die we publiceren zijn routes die we zelf gewandeld en/of gefiets hebben. Ze geven de situatie weer zoals die was op het moment dat wij de route aflegden.

Als de route op een later tijdstip wordt afgelegd kan de situatie veranderd zijn. We kunnen en willen dat niet bijhouden. Als je een gewijzigde situatie tegenkomt, laat het dan even weten met een mailtje.

De links die we soms bij een route vermelden werken en verwijzen naar relevante inhoud op het moment dat we de route publiceren. We kunnen niet garanderen dat de links op een later tijdstip nog steeds werkt of nog steeds verwijst naar relevante inhoud. Als je een onjuist link tegenkomt, laat het dan even weten met een mailtje.