Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2018-12-08

Sawadee kha, Sawadee khrap

2018-12-04 Rondje Apeldoorn - Zuidbroekpark - De Vecht - Vaassen - Oude Trambaan - Apeldoorn.html

Home - Wandelen en fietsen - Rondje Apeldoorn - Zuidbroekpark - De Vecht - Vaassen - Oude Trambaan - Apeldoorn 2018-12-04


Hoe gegaan: Fietsen.
Begin: Thuis.
Einde: Thuis.
Afstand: 23,9 km.
Tijd: 1:29.
Wegwijzers: n.v.t.
Toegangsprijs: n.v.t.
Parkeergelegenheid: n.v.t.
Parkeergeld: n.v.t.
Het weer: Zonnig en onbewolkt, weinig wind, droog, ca 7ยบ.
Soort paden: Verharde wegen fietspaden.
Download route: 2018-12-04-Fietsen.
Links: n.v.t.

Het is mooi weer, heel mooi weer, en daarom willen we door de polder fietsen. We vertrekken vrij laat.
Via het Apeldoornse Zuidbroekpark gaan we de A50 over en komen in de polder ten noorden van Teuge. We gaan richting De Vecht om verder naar het noorden te gaan. Via de bochtige en smalle Gatherweg (hoe spreek je dit nu uit?) komen we uit op de Geerstraat bij Vaassen. We fietsen naar Vaassen en gaan via de Oude Trambaan weer terug naar Apeldoorn.

Geschreven op: 2018-12-08


Disclaimer

De routes die we publiceren zijn routes die we zelf gewandeld en/of gefiets hebben. Ze geven de situatie weer zoals die was op het moment dat wij de route aflegden.

Als de route op een later tijdstip wordt afgelegd kan de situatie veranderd zijn. We kunnen en willen dat niet bijhouden. Als je een gewijzigde situatie tegenkomt, laat het dan even weten met een mailtje.

De links die we soms bij een route vermelden werken en verwijzen naar relevante inhoud op het moment dat we de route publiceren. We kunnen niet garanderen dat de links op een later tijdstip nog steeds werkt of nog steeds verwijst naar relevante inhoud. Als je een onjuist link tegenkomt, laat het dan even weten met een mailtje.