Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2019-06-07

Sawadee kha, Sawadee khrap

vrijdag 29 maart 2019 Fietsen Apeldoorn - Ugchelen - Waterbergweg - Krimweg - Beekbergen - Apeldoorn

Home - Wandelen/fietsen - vrijdag 29 maart 2019 Fietsen Apeldoorn - Ugchelen - Waterbergweg - Krimweg - Beekbergen - Apeldoorn


Hoe gegaan: Fietsen.
Begin: Thuis.
Einde: THuis.
Afstand: 33,8 km.
Tijd: 2:15 uur
Het weer: Vrij zonnig, matige wind, droog, ca 11ยบ.
Soort paden: Verharde fietspaden, behalve Krimweg.
Download route: 2019-03-29.

Het is mooi weer, weinig wind.
We besluiten door het bos te fietsen en vertrekken richting Hoenderloo. Het ziet er door de zon heel vrolijk uit. We komen onderweg veel fietsens tegen.
De route gaat over goede fietspaden. Maar als we bij de Krimweg aankomen kunnen we niet verder, en we zijn niet de enige fietsers met dat probleem. Onderweg stonden wel borden, maar daar hebben we niet op gelet. We kunnen, door een stukje te lopen, toch wel verder. Langs de Krimweg kunnen we het fietspad niet gebruiken; het oude geasfalteerde pad wordt vervangen door een betonnen pad. Het is nu even lastig, maar in de toekomst heeft dit alleen maar voordeel.

Geschreven op: 2019-04-05


Disclaimer

De routes die we publiceren zijn routes die we zelf gewandeld en/of gefiets hebben. Ze geven de situatie weer zoals die was op het moment dat wij de route aflegden.

Als de route op een later tijdstip wordt afgelegd kan de situatie veranderd zijn. We kunnen en willen dat niet bijhouden. Als je een gewijzigde situatie tegenkomt, laat het dan even weten met een mailtje.

De links die we soms bij een route vermelden werken en verwijzen naar relevante inhoud op het moment dat we de route publiceren. We kunnen niet garanderen dat de links op een later tijdstip nog steeds werkt of nog steeds verwijst naar relevante inhoud. Als je een onjuist link tegenkomt, laat het dan even weten met een mailtje.

Hoe GPS-route downloaden en opslaan:

Ga met de muis op de link van het te downloaden bestand staan en klik met rechter muisknop, en kies dan uit het menu:
- Chrome: link opslaan als...
- Internet Explorer: doel opslaan als...
- Firefox: koppeling opslaan als..
Sla het bestand op op de lokatie die je wilt en wijzig de extentie (indien nodig) in .gpx.