Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2019-06-08

Sawadee kha, Sawadee khrap

maandag 1 april 2019 Fietsen en wandelen Apeldoorn - Het Loo - De Echoput - Wiesel - Apeldoorn

Home - Wandelen/fietsen - maandag 1 april 2019 Fietsen en wandelen Apeldoorn - Het Loo - De Echoput - Wiesel - Apeldoorn


Hoe gegaan: Fietsen en wandelen.
Begin: Thuis.
Einde: Thuis.
Afstand: 22,6 km fietsen en 4,5 km wandelen.
Tijd: 1:39 uur fietsen en 1:21 uur wandelen.
Wegwijzers: Paaltjes met blauwe kop tijdens het wandelen
Het weer: Vrij zonnig, matige wind, droog, ca 11ยบ.
Soort paden: Verharde fietspaden en grindwegen, onverharde wandelpaden.
Download route: 2019-04-01.

Het is mooi weer, weinig wind.
We willen een stukje gaan wandelen in het Paleispark Het Loo, en wel in het achterste stuk. Op de fiets gaan we er naartoe, maar eerst halen we bij Coda in Apeldoorn jaarkaarten voor het paleispark. Het is op de parkeerplaats drukker dan we hadden verwacht.
Bij de kaartjesautomaat zijn we een beetje verward, want de jaarkaarten lijken in de automaat te moeten, en dan geeft de automaat een foutmelding. We laten het er maar bij zitten en gaan wandelen.
Opnieuw verwarring, we hebben het idee dat we verkeerd lopen, maar dat blijkt toch niet zo te zijn. Op de route komen we regelmatig mensen tegen. Het is een afwisselende route, gevarieerd bos, soms een stukje heide. Leuk om te lopen.

Als we weer bij de parkeerplaats zijn is het kwart over drie. We kunnen nog wel een stukje gaan fietsen. We kiezen voor een route door de Kroondomeinen, en we fietsen langs de Amersfoortseweg richting Echoput. Vlak daarvoor slaan we rechtsaf en fietsen over een goed begaanbare grindweg richting Elspeet. Na een stukje gaan we rechtsaf richting Wiesel over een vergelijkbare grindweg. Het bos is afwisselend, en lijkt vooral oud.

Geschreven op: 2019-04-12


Disclaimer

De routes die we publiceren zijn routes die we zelf gewandeld en/of gefiets hebben. Ze geven de situatie weer zoals die was op het moment dat wij de route aflegden.

Als de route op een later tijdstip wordt afgelegd kan de situatie veranderd zijn. We kunnen en willen dat niet bijhouden. Als je een gewijzigde situatie tegenkomt, laat het dan even weten met een mailtje.

De links die we soms bij een route vermelden werken en verwijzen naar relevante inhoud op het moment dat we de route publiceren. We kunnen niet garanderen dat de links op een later tijdstip nog steeds werkt of nog steeds verwijst naar relevante inhoud. Als je een onjuist link tegenkomt, laat het dan even weten met een mailtje.

Hoe GPS-route downloaden en opslaan:

Ga met de muis op de link van het te downloaden bestand staan en klik met rechter muisknop, en kies dan uit het menu:
- Chrome: link opslaan als...
- Internet Explorer: doel opslaan als...
- Firefox: koppeling opslaan als..
Sla het bestand op op de lokatie die je wilt en wijzig de extentie (indien nodig) in .gpx.