Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2019-06-08

Sawadee kha, Sawadee khrap

zaterdag 6 april 2019 Fietsen Apeldoorn - Apeldoorns Kanaal - Beekberger woud - Klarenbeek - Busloo - Posterenk - Twello -

Home - Wandelen/fietsen - zaterdag 6 april 2019 Fietsen Apeldoorn - Apeldoorns Kanaal - Beekberger woud - Klarenbeek - Busloo - Posterenk - Twello -


Hoe gegaan: Fietsen.
Begin: Thuis.
Einde: Thuis.
Afstand: 37,0 km.
Tijd: 2:30.
Het weer: Goed weer, maar weinig zon, 13 tot 18 graden, weinig wind.
Soort paden: Verharde fietspaden en wegen, behalve een klein stukje in Klarenbeek.
Download route: 2019-04-06.

Vanuit ons huis fietsen we langs het Apeldoorns Kanaal tot aan Oosterhuizen.
Vlak na de de A50 gaan we linksaf, langs de Beekbergse Beek en het Beekbergerwoud, richting Klarenbeek. We steken de N789 over en gaan verder langs de Beekbergse Beek door de Loenensche Hooilanden. Het stuk langs de Beekbergse Beek is mooi, maar het fietspad is soms te smal om komfortabel naast elkaar te kunnen fietsen.
Aan het einde van het fietspad gaan we naar Klarenbeek en dan rechtsaf de N789 op. We gaan de Molenweg op (hier heeft onze Garmin wat steekjes laten vallen, een stuk van de route mist) en aan het einde linksaf, een stukje onverharde weg.
We gaan via de Landweg en de Watergatstraat door het Appense Bos en verder via een breed fietspad richting Busloo. De N345 moet worden overgestoken, het is er soms erg druk!! Bij Busloo gaan we rond de golfbaan en een deel van de plas.
De bedoeling was op via Wilp Achterhoek terug te gaan, maar we fietsen verkeerd en komen terecht in Posterenk. Vandaar gaan we maar naar Twello en dan via de N344 door Teuge terug naar huis.

Geschreven op: 2019-05-07


Disclaimer

De routes die we publiceren zijn routes die we zelf gewandeld en/of gefiets hebben. Ze geven de situatie weer zoals die was op het moment dat wij de route aflegden.

Als de route op een later tijdstip wordt afgelegd kan de situatie veranderd zijn. We kunnen en willen dat niet bijhouden. Als je een gewijzigde situatie tegenkomt, laat het dan even weten met een mailtje.

De links die we soms bij een route vermelden werken en verwijzen naar relevante inhoud op het moment dat we de route publiceren. We kunnen niet garanderen dat de links op een later tijdstip nog steeds werkt of nog steeds verwijst naar relevante inhoud. Als je een onjuist link tegenkomt, laat het dan even weten met een mailtje.

Hoe GPS-route downloaden en opslaan:

Ga met de muis op de link van het te downloaden bestand staan en klik met rechter muisknop, en kies dan uit het menu:
- Chrome: link opslaan als...
- Internet Explorer: doel opslaan als...
- Firefox: koppeling opslaan als..
Sla het bestand op op de lokatie die je wilt en wijzig de extentie (indien nodig) in .gpx.