Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2019-06-08

Sawadee kha, Sawadee khrap

maandag 8 april 2019 Fietsen Apeldoorn - Asselsepad - Hoog Buurlo - Waterbergweg - Noordweg - Beekbergen - Apeldoorn

Home - Wandelen/fietsen - maandag 8 april 2019 Fietsen Apeldoorn - Asselsepad - Hoog Buurlo - Waterbergweg - Noordweg - Beekbergen - Apeldoorn


Hoe gegaan: Fietsen.
Begin: Thuis.
Einde: Thuis.
Afstand: 36,9 km.
Tijd: 4:04.
Het weer: Zonnig, weinig wind, 20°.
Soort paden: Verharde wegen en fietspaden.
Download route: 2019-04-08.
Links: IJstijd Beekbergen.

Vandaag willen we de route gaan fietsen die we gisteren van plan waren.
We gaan het Asselsepad af, en dan bij de spoorlijn naar links naar de Hoog Buurlose weg. Het plan was om het viaduct over de A1 naar links te gaan richting het Leesten. Maar we besluiten rechtdoor te gaan naar Hoog Buurlo.
In Hoog Buurlo kijken we naar de jonge schapen in de schaapskooi, waar ook geiten in blijken te zitten. We fietsen de heide over, waar het wat winderig is, langs de zandverstuivin, en door het bos naar de Otterloseweg. Daar besluiten we om nog verder te fietsen, en over de Waterbergweg en de Noordweg komen we in Beekbergen.
In Beekbergen stoppen we bij IJstijd, en eten daar een broodje; het is er erg druk. Als we daar op het terras zitten, de eerste keer dit jaar in Nederland, komt er nog een bekende langs.

Geschreven op: 2019-05-23


Disclaimer

De routes die we publiceren zijn routes die we zelf gewandeld en/of gefiets hebben. Ze geven de situatie weer zoals die was op het moment dat wij de route aflegden.

Als de route op een later tijdstip wordt afgelegd kan de situatie veranderd zijn. We kunnen en willen dat niet bijhouden. Als je een gewijzigde situatie tegenkomt, laat het dan even weten met een mailtje.

De links die we soms bij een route vermelden werken en verwijzen naar relevante inhoud op het moment dat we de route publiceren. We kunnen niet garanderen dat de links op een later tijdstip nog steeds werkt of nog steeds verwijst naar relevante inhoud. Als je een onjuist link tegenkomt, laat het dan even weten met een mailtje.

Hoe GPS-route downloaden en opslaan:

Ga met de muis op de link van het te downloaden bestand staan en klik met rechter muisknop, en kies dan uit het menu:
- Chrome: link opslaan als...
- Internet Explorer: doel opslaan als...
- Firefox: koppeling opslaan als..
Sla het bestand op op de lokatie die je wilt en wijzig de extentie (indien nodig) in .gpx.