Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2019-12-02

Sawadee kha, Sawadee khrap

dinsdag 29 oktober 2019 Fietsen Apeldoorn - Asselsepad - Het Leesten - Beekbergen - Apeldoorn

Home - Wandelen/fietsen - dinsdag 29 oktober 2019 Fietsen Apeldoorn - Asselsepad - Het Leesten - Beekbergen - Apeldoorn


Hoe gegaan: Fietsen.
Begin: Thuis.
Einde: Thuis.
Afstand: 27,5 km.
Tijd: 1:55.
Het weer: Rond 25 gr, zonnig. weinig wind.
Soort paden: Verharde wegen en fietspaden.
Download route: 2019-10-29.

Vanuit huis fietsen we door Apeldoorn naar het einde van de Asselsestraat. Bij sportvelden Orden wordt de weg een onverharde weg met een geasfalteerd fietspad. De bossen hier en ook de rest van de fietstocht zijn erg mooi, overal herstkleuren afgewisseld met nog veel groen. Onderweg komen we vrij veel fietsers en wandelaars tegen, niet vreemd met het mooie weer. Bij de spoorlijn linksaf, een betonnen fietspad op dat via een boerderij met lama's uitkomt op de Hoog Buurlose weg. Daar gaan we rechtsaf en vlak na de brug over de A1 weer linksaf, een betonnen fietspad dat zich door een mooi en heuvelachtig bos slingert. Dit pad komt uit op de Otteloseweg bijna tegenover het Leesten. We steken de Otteloseweg over en volgen alweer een betonnen fietspad richting Beekbergen, door Bruggelen. Dan gaan we via Beekbergen naar de Kaaiersdijk, onderweg kijken we nog even bij een boerderij langs Het Witte Veen waar vaak verse produkten te koop zijn. Nu ligt er niets dat we nodig hebben. Via de Kaaiersdijk gaan we terug naar huis.

Geschreven op: 2019-10-29


Disclaimer

De routes die we publiceren zijn routes die we zelf gewandeld en/of gefiets hebben. Ze geven de situatie weer zoals die was op het moment dat wij de route aflegden.

Als de route op een later tijdstip wordt afgelegd kan de situatie veranderd zijn. We kunnen en willen dat niet bijhouden. Als je een gewijzigde situatie tegenkomt, laat het dan even weten met een mailtje.

De links die we soms bij een route vermelden werken en verwijzen naar relevante inhoud op het moment dat we de route publiceren. We kunnen niet garanderen dat de links op een later tijdstip nog steeds werkt of nog steeds verwijst naar relevante inhoud. Als je een onjuist link tegenkomt, laat het dan even weten met een mailtje.

Hoe GPS-route downloaden en opslaan:

Ga met de muis op de link van het te downloaden bestand staan en klik met rechter muisknop, en kies dan uit het menu:
- Chrome: link opslaan als...
- Internet Explorer: doel opslaan als...
- Firefox: koppeling opslaan als..
Sla het bestand op op de lokatie die je wilt en wijzig de extentie (indien nodig) in .gpx.