Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2020-05-13

Sawadee kha, Sawadee khrap

maandag 13 januari 2020 Fietsen Apeldoorn - Asselse pad - Hoog Buurlo - Het Leesten - Beekbergen - Apeldoorn

Home - Wandelen/fietsen - maandag 13 januari 2020 Fietsen Apeldoorn - Asselse pad - Hoog Buurlo - Het Leesten - Beekbergen - Apeldoorn


Hoe gegaan: Fietsen.
Begin: In de buurt van Fietsknoop 17 in Apeldoorn.
Einde: In de buurt van Fietsknoop 17 in Apeldoorn.
Soort paden: Verharde fietspaden, en soms wegen.
Link: Witteveens Brasserie.

Dit is een korte rit, maar gezien het koud weer vinden we dit genoeg.
Via het centrum van Apeldoorn fietsen we naar de Asselsestraat. Bij de sportvelden in het Ordenbos gaan we rechtdoor totaan de spoorlijn. Langs het fietspad zien we sporen van zwijnen die naar eten hebben gezocht, maar het lijken vrijwel alemaal oude sporen.
Als we de spoorlijn zijn overgestoken slaan we linksaf, en ook hier weinig verse sporen van zwijnen. Dit fietspad komt uit op de Hoog Buurloseweg waar we rechtsaf gaan en de A1 oversteken.
We slaan linksaf een fietspad op. Er wordt hier vrij veel hout gekapt, wat ons verbaast, het is immers geen produktiebos. Langs het pad zijn wel veel sporen, maar het is ons niet duidelijk of dit sporen zijn van zwijnen of als gevolg van het kappen. Dit is een mooi pad, het slingert door de bossen, en er zitten een paar leuke hellingen in.
We komen uit op de N304, die we oversteken en het fietspad naar Beekbergen opfietsen.
Via de Engelanderholt en de Arnhemseweg gaan we naar de markt in Apeldoorn. We kijken wat rond en besluiten om bij Witteveens wat te eten. Daarna gaan we terug naar huis.

Geschreven op: 2020-01-30


Disclaimer

De routes die we publiceren zijn routes die we zelf gewandeld en/of gefiets hebben. Ze geven de situatie weer zoals die was op het moment dat wij de route aflegden.

Als de route op een later tijdstip wordt afgelegd kan de situatie veranderd zijn. We kunnen en willen dat niet bijhouden. Als je een gewijzigde situatie tegenkomt, laat het dan even weten met een mailtje.

De links die we soms bij een route vermelden werken en verwijzen naar relevante inhoud op het moment dat we de route publiceren. We kunnen niet garanderen dat de links op een later tijdstip nog steeds werkt of nog steeds verwijst naar relevante inhoud. Als je een onjuist link tegenkomt, laat het dan even weten met een mailtje.

Hoe GPS-route downloaden en opslaan:

Ga met de muis op de link van het te downloaden bestand staan en klik met rechter muisknop, en kies dan uit het menu:
- Chrome: link opslaan als...
- Internet Explorer: doel opslaan als...
- Firefox: koppeling opslaan als..
Sla het bestand op op de lokatie die je wilt en wijzig de extentie (indien nodig) in .gpx.