Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Eerste indruk

Home - Reisverhalen - Chiang Rai - Eerste indruk


Als je met de auto vanuit Bangkok naar Chiang Rai gaat moet je over een paar bergketens. Dat betekent veel bochten, maar de weg is wel goed. De afslag naar Chiang Rai is niet erg duidelijk, en de weg loopt een tijdje parallel aan de snelweg. Na een tijdje wordt de weg drukker en dan merk je dat je in de stad komt.

Het centrum, voor zover wij dat hebben gezien, is vrij klein en compact. Een paar (grote) hotels, het busstation en de avondmarkt. En daar omheen winkelstraten en restaurants. Een paar straatjes met de standaard bier-bars.

Het centrum lijkt behoorlijk ingesteld op toeristen, maar niet zo erg als in Chiang Mai. De avondmarkt, midden in het centrum is vooral gericht op eten, maar je vind er ook wel wat kleding.

We vinden Chiang Rai een rustige, vriendelijke stad.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.