Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Geslapen in Wangcome Hotel

Home - Reisverhalen - Chiang Rai - Geslapen in Wangcome Hotel


869/90 Thanon Pemawibhata, Mueang Chiang Rai, Chiang Rai, 053 711-800, 713-841-8 http://www.wangcome.com/

Dit is een groot hotel in het centrum van Chiang Rai, op loopafstand van de avondmarkt. Het hotel heeft ruim 200 kamers. Het is een prettig hotel, en, ook al is het groot, toch redelijk persoonlijk.

We hebben geslapen in een DeLuxe kamer. Dit zijn ruime, lichte kamers. De kamers hebben wat je mag verwachten, een goed bed, kaptafel, minibar, waterkoker, grote tv, kasten, en een fluisterstille airconditioning. Voor het openen van de deur heb je een pasje nodig. Ook de badkamer is netjes, ligbad met douche, wastafel en toilet. We hebben ook de standaard kamers gezien, naar onze indruk zijn die klein en donker.

De receptie is ruim, erg ruim, en de service is goed. De mensen helpen graag en willen alle vragen beantwoorden. Hoe goed hun Engels is weten we niet.

Ontbijt is bij de prijs inbegrepen. Het ontbijt, in buffetvorm, heeft Europese en Thaise gerechten. Er is voldoende keuze, alleen tegen een uur of 10 wordt alles wel een beetje koud.

Overdag is er voldoende parkeergelegenheid, 's-avonds is het druk, omdat de parkeerplaats (tegen betaling) ook wordt gebruikt door bezoekers van de avondmarkt. Er is een zwembad, massage, draadloos internet en minstens één restaurant.

De laatste keer hebben, na wat afdingen, 2000 Thb per nacht betaald, we hebben niet vooraf gereserveerd.

We zijn er twee keer geweest, voor het laatst in maart 2011.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.