Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Geslapen in Baan Boosarin Hotel

Home - Reisverhalen - Hua Hin - Geslapen in Baan Boosarin Hotel


8/8 Thanon Poonsuk, Hua Hin, Prachuap Khiri Khan, 032-512 089 http://www.baanbusarinhotel.com/

Baan Boosarin Hotel

Baan Boosarin Hotel.

Dit is een klein hotel aan de rand van het uitgaanscentrum van Hua Hin. Behalve het uitgaanscentrum liggen ook de avondmarkt en het strand op loopafstand van het hotel. Het hotel heeft 10 kamers verdeeld over drie verdiepingen. Het hotel is schoon en goed onderhouden. Veel gasten komen regelmatig terug, en blijven vaak lang, een paar weken tot wel drie maanden.

Baan Boosarin Hotel

Baan Boosarin Hotel

De kamers zijn ruim en erg schoon, allemaal met goed regelbare airconditioning, een klein balkon, en een minibar. Op de grond ligt schone vloerbedekking. De meeste kamers hebben twee eenpersoonsbedden, er zijn kamers met een tweepersoonsbed; de bedden zijn goed. Verder hebben de kamers een kaptafel, kast en een paar stoelen. Recent zijn er flatscreen tv's op de kamers geplaats, waardoor er meer ruimte op de kaptafel is.

De badkamer is klein maar voorzien van modern sanitair, en natuurlijk warm en koud water. Het toilet en de wasbak zijn in 2011 vernieuwd.

Ontbijt is bij de prijs inbegrepen. Dit ontbijt is eenvoudig, toast met jam, eieren, koffie of thee. Het wordt vers klaargemaakt. Je kunt ontbijten op het terras, op het balkon van de verdieping waar je slaapt, of op de kamer.

Het hotel heeft verdere weinig voorzieningen. Er is een kleine parkeerplaats, 2 auto's. En op het terras voor het hotel kun je rustig iets drinken.

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, de meeste mensen werken er al jaren. De mensen achter de receptie spreken goed Engels, en een paar woorden van veel andere talen. Ze zijn ook behulpzaam bij het vinden van vervoer en geven raad over waar je naar toe kunt.

We zijn er voor het laatst geweest in februari 2015. Sinds 1989 komen we er vrijwel jaarlijks, het hotel bevalt ons erg goed.

De prijs van de kamer was in 2015 iets minder dan 1400 Thb per nacht, inclusief ontbijt. Wel kontant betalen.

2013

De airco, die toch al weinig geluid maakte, is vervangen door een fluisterstille nieuwe unit.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.