Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Gegeten bij Mae Karuna

Home - Reisverhalen - Hua Hin - Gegeten bij Mae Karuna


26 Thanon Naresdamri, Hua Hin, Prachuap Khiri Khan, 032-511932, 01-8807522

De ingang

De ingang.

Dit restaurant is één van de restaurants in Hua Hin dat is gespecialiseerd in seafood. Daarnaast staan er Thaise gerechten op het menu, en een paar gerechten met Europees aandoende sauzen.

De seafood en Thaise gerechten zijn smakelijk, bereid zoals je mag verwachten. We hebben één gerecht besteld met botersaus. Er was niets mee mis, maar dat bestellen we nooit meer. Misschien past het gewoon niet in de omgeving.

In het restaurant

In het restaurant.

De bediening is vriendelijk, behulpzaam bij het uitkiezen van het eten, en vlot. Mae Karuna is een groot restaurant, en daardoor is de bediening wel vrij onpersoonlijk.

Mae Karuna ligt half boven het strand en de zee, is erg groot, zeker 50 tafels. Je hebt uitzicht op de visserspier, en op een paar andere restaurants boven het strand. Leuk om 's-avonds te zitten. Bij de ingang staan grote bakken met vis, garnalen, ... Je ziet wat je te eten krijgt.

De keuken

De keuken.

De keuken ligt bij de ingang, en is open. Het ziet er schoon en netjes uit.

Mae Karuna is niet goedkoop. Dat komt vooral door de lokatie. Maar ook omdat seafood duur is in Thailand. In 2012 hebben ongeveer 1300 Thb betaald voor drie gerechten, waaronder vis, en een paar flessen bier. Vooral vis is duur, en niet alleen bij Mae Karuna.

We zijn er voor het eerst geweest in februari 2010. Ons laatste bezoek was in februari 2015.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.