Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Gegeten bij Hua Hin Italian-Thai Restaurant

Home - Reisverhalen - Hua Hin - Gegeten bij Hua Hin Italian-Thai Restaurant


Soi Kanjanomai, Hua Hin, Prachuap Khiri Khan; schuin tegenover Thipurai Hotel, vlak bij Thanon Naretdamri.

De voorkant

De voorkant.

Ze verkopen er Italiaans gerechten, pizza's en pasta's maar ook vlees en visgerechten. Er staan ook Thaise gerechten op het menu.

De pasta's en pizza's zijn smakelijk, en ze hebben er ook carpaccio. Ook de vlees- en visgerechten zijn goed, boven verwachting.
Eén keer hebben we een Thais gerecht besteld, yam nuea, rundvleessalade. Er misten een paar essentiële ingrediënten, namelijk peper, vissaus en limoensap, naar ons idee te veel aangepast aan de westerse smaak.
We houden het dus bij Italiaanse gerechten.

De ingang

De ingang.

De mensen zijn aardig en de bediening is vlot, zowel 's-middags als 's-avonds. En ze weten wat er op de kaart staat, als je iets bestelt krijg je het juiste gerecht.
We komen er al een paar jaar, de eigenaar kent ons inmiddels, en hij komt altijd een praatje maken.
We zitten graag aan een tafel langs de straat, en hij probeert altijd om ons daar een tafel te geven. En als we trek hebben in een gerecht dat niet meer op de kaart staat kunnen we soms toch nog bestellen, het hangt er dan vanaf hoe druk het is.

Het restaurant heeft ongeveer 15 tafels. Het ziet er vrolijk uit, met geruite, schone tafelkleedjes.

De keuken is boven het restaurant, de vrouw van de eigenaar bereidt daar het eten. De gerechten zien er schoon en verzorgd uit, net zoals het servies en bestek.

We zijn er voor het eerst in 2008 geweest, en daarna bij ieder bezoek aan Hua Hin. We hebben ook kennis gemaakt met de vrouw van de eigenaar.
Ons laatste bezoek was in februari 2015.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.