Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Gegeten bij restaurants op de hoek

Home - Reisverhalen - Hua Hin - Gegeten bij restaurants op de hoek


Restaurant op de hoek

Restaurant op de hoek.

Op de hoek van Thanon Decha Nuchit en Thanon Naeb Kehardt, en op de hoek van Thanon Decha Nuchit en Thanon Petchkasem, Hua Hin, Prachuap Khiri Khan. Deze restaurants hebben geen naam in Romeinse letters.

Dit zijn gewone Thaise restaurants waar Thaise gerechten worden verkocht. En omdat Hua Hin ook een vissershaven is verkopen ze ook wel seafood.

En het eten is lekker, echt lekker. Je kunt bestellen vanaf het menu, maar als je iets anders wilt (moet je wel de Thaise naam weten) kun je dat meestal ook wel bestellen. Het is er vaak druk, erg druk, omdat het eten zo goed is.

Deze restaurants zien er niet uit. Laat je daardoor niet afschrikken!! Het is simpel, een beetje oud, met grote kale tafels en stoelen en krukken, de borden zijn van plastic, het bestek is slap aluminium. Geeft niet, je komt toch voor het eten.

De keuken staat op de stoep, het eten wordt bereid terwijl je toekijkt. Het ziet er erg simpel uit, en dat is het ook. Een paar wokbranders, koelboxen waarin de ingredienten worden gekoeld, en schalen en flessen met sauzen en kruiden en zo. En daarmee maakt de kokkin de heerlijkste gerechten.

De bediening is snel en vriendelijk. Maar niet erg persoonlijk. Dat kan ook bijna niet door de drukte.

Deze restaurants zijn niet duur. Voor 100 bath per persoon kun je goed eten, de drank komt er dan nog wel bij. Seafood kan wat duurder zijn.

We hebben er een keer of tien gegeten, de laatste keer was februari 2014.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.