Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Gegeten bij Monsoon

Home - Reisverhalen - Hua Hin - Gegeten bij Monsoon


62 Thanon Naresdamri, Hua Hin, Prachuap Khiri Khan, tel 032-531062.

Dit restaurant is gespecialiseerd in Vietnamees eten. Om een of andere reden, waarschijnlijk de Lonely Planet, dachten we dat ze ook Thaise gerechten op het menu hadden, maar dat bleken Thaise namen voor Vietnamese gerechten te zijn.

Het eten viel een beetje tegen, minder gekruid dan we verwacht hadden. Maar ja, als je Thaise gerechten verwacht, dan valt al het andere eten misschien wel een beetje tegen. Het eten was goed verzorgd, zag er netjes uit, misschien zijn we niet helemaal objectief.

Het personeel is attent en vriendelijk. Ze zijn graag bereid om uitleg te geven, helpen bij het vinden van een prettige zitplaats. Of ze Engels spreken weten we niet.

Het restaurant zit in een oud houten huis, dat erg mooi is verbouwd. Beneden is een bar, en achter een mooi aangelegde tuin, de voorkant is bijna helemaal open. Er staan een paar tafels. Boven kun je rustiger eten, een paar tafels staan op het balkon, zodat je lekker buiten kunt zitten en naar de voorbijgangers kunt kijken. Het is een mooi restaurant.

De keuken is beneden, je kunt niet zien hoe het eten wordt bereid.

We weten niet meer wat we hebben betaald. Het restaurant is niet goedkoop.

We hebben er één keer gegeten, in februari 2010. In februari 2011 was het restaurant gesloten. Er zit een tapas restaurant in.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.