Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Gegeten bij Khaimuk Seafood

Home - Reisverhalen - Hua Hin - Gegeten bij Khaimuk Seafood


Thanon Dechanuchit, Hua Hin, Prachuap Khiri Khan.

Uitgestald seafood

Uitgestald seafood.

Dit restaurant ligt midden op de avondmarkt. Het is een vrij groot restaurant, met voor de deur de keuken en een uitstalling van het seafood dat ze vers bereiden. Er staan 15 tot 20 tafels.

Je kunt je eigen ingrediënten uitzoeken en je ziet hoe die bereid worden. Als je wat beter kijkt zie je ook al eerder gegrilde garnalen en krab liggen, vers is hier niet altijd even vers.

De ingang

De ingang.

Het ziet er een beetje rommelig uit, maar in Thailand is dat niet zo bijzonder.

We hebben er hoi shell (St. Jacobsschelpen), gegrilde rock-lobster en gebakken rijst besteld. Het smaakte niet slecht, maar bijzonder was het niet.

Toen we de rekening kregen schrokken we wel, 1700 Thb voor drie gerechten, 2 flessen Singha en 2 glazen wijn. Dit is behoorlijk duur, de restaurants boven het strand zijn goedkoper en het eten smaakt beter. Geen aanrader, dit restaurant.

We zijn er in februari 2011 geweest.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.