Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Geslapen bij familie in Latkrabang

Home - Reisverhalen - Bangkok - Geslapen bij familie in Latkrabang


De eerste 15 jaar waarin we naar Thailand zijn gegaan hebben we bij Pia's ouders in Latkrabang geslapen. Dat was voor Tom in het begin even wennen.

Het huis is groot, er wonen veel mensen. Maar er zijn bijna geen voorzieningen die je in Nederland gewend bent, en die je ook in een hotel verwacht. Het huis is aan twee kanten vrijwel helemaal open, en het staat half boven een khlong. 's-Avonds hebben de muggen er vrij spel.

Als je eenmaal geaccepteerd hebt dat het is zoals het is, is het best goed uit te houden. Dat komt vooral omdat het er heel erg gezellig is, alle familie bij elkaar.

Sinds ongeveer 2003 sliepen we bij Pia's zuster Nok Ten in Prawet. De reden daarvoor is dat het huis van Pia's ouders er niet meer staat.

En nu, in 2015, slapen we weer in Latkrabang, bij Pia's jongste zuster Wanna.
Niet langs de khlong, maar gewoon in een rijtjeshuis langs een straat.
Het huis in Prawet is verkocht. We kunnen er niet meer slapen.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.