Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Geslapen in Amari Watergate Hotel

Home - Reisverhalen - Bangkok - Geslapen in Amari Watergate Hotel


847 Thanon Petchburi, Bangkok, 02-2653 9000, http://www.amari.com/watergate/

Dit is een groot hotel, onderdeel van de Amari hotel groep. Het hotel telt 34 verdiepingen met ruim 500 kamers. Het is gelegen in een druk deel van Bangkok, vlak bij de Pratunam markt, en vlak bij grote warenhuizen zoals Central World en Siam Paragon.

De kamers zijn ruim en erg schoon, allemaal met goed regelbare airconditioning en een minibar. Op de grond ligt schone vloerbedekking. Er zijn kamers met twee eenpersoonsbedden en met een tweepersoonsbed. Verder hebben de kamers een kaptafel, kast, een zitbank en een paar stoelen.

De badkamer is ruim en voorzien van modern sanitair, douchecabine en natuurlijk warm en koud water.

Het ontbijt was niet bij de prijs inbegrepen, en kostte 25 € per persoon. Het ontbijt, een buffet, is erg uitgebreid, Europees en Amerikaans, maar ook Thais en Chinees.

We hebben niet veel gebruik gemaakt van de voorzieningen van het hotel, alleen de ontbijtzaal en de (bewaakte) parkeergarage. Voor het hotel, half onder de grond, is Henry J. Bean’s Bar and Grill, waar je rustig een drankje kunt drinken.

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De mensen achter de receptie spreken goed Engels. We kwamen 's-ochtends om 8 uur aan, inchecken en meteen naar de kamer was geen probleem.

We zijn er één keer geweest in januari 2007. Reden om naar dit hotel te gaan was om schoonzoon en kleindochter een beetje te laten wennen aan Bangkok.

De prijs weten we niet meer, maar het was meer dan 100 € per nacht voor een deluxe kamer.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.