Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Geslapen in Baan Mak Dang Resort

Home - Reisverhalen - Ko Mak - Geslapen in Baan Mak Dang Resort


84 Moo 1, Tambon Ko Mak, Amphur Ko Mak, Trat, 080-6393399.

Baan Mak Dang Resort

Baan Mak Dang Resort.

Dit is een klein resort, hooguit 10 bungalows, die rond een paar vijvers staan, ongeveer 50 meter vanaf het strand. Er zijn bungalows met en bungalows zonder airconditioning.

Baan Mak Dang Resort

Baan Mak Dang Resort.

De bungalows zijn ruim, er is een grote kamer met een tweepersoons bed, en een tafel en stoelen. Voor de bungalows is een terras met tuinstoelen. De bungalow waarin wij hebben geslapen zag er schoon uit. Ze zien er leuk uit, je kunt hier goed een wat langere periode verblijven.

De badkamer heeft een afgeschermde doucheruimte, die in verbinding staat met de buitenlucht. De badkamer zag er schoon uit, maar er hing een urinelucht.

Coffee Shop

Coffee Shop.

Het resort heeft een coffee-shop, de espresso smaakte goed. Of ze ook een ontbijt verkopen weten we niet. Voor de coffee-shop is een tuin, waar kinderen kunnen spelen. Op loopafstand van het resort zijn restaurants.

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, of ze Engels spreken weten we niet.

We zijn er één keer geweest, met veel familie, in februari 2010.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.