Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Eerste indruk

Home - Reisverhalen - Ban Rai - Eerste indruk


Na aankomst hebben we Ban Rai zelf verkend. Het stadje bestaat voor een groot deel uit overheidsgebouwen, uit groothandels en uit reparatiebedrijven voor landbouwmachines. Geen uitgaansleven, een paar kleine eethuisjes, een markt. Dat is alles. Het hotel heeft wel een restaurant, een stuk lager, in het rivierdal. Erg leuk om te zitten, en erg goed eten. Als je tot rust wil komen, dan zit je hier goed.

De omgeving is erg mooi. Tot nu toe hebben we maar een paar bezienswaardigheden bezocht.

In 2006 zijn we voor de tweede keer naar Ban Rai geweest, en zeker niet voor de laatste keer. Je moet er wel rekening mee houden dat je er met Engels niet terecht kunt, dus woordenboeken meenemen. En veel van de bezienswaardigheden zijn moeilijk toegankelijk, een hoge auto met 4-wielaandrijving is onmisbaar


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.