Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

De Stilte

Home - Reisverhalen - Banphot Phisai - De Stilte


Het huis in aanbouw

Het huis in aanbouw.

Toen we aankwamen en rond hadden gelopen begrepen we heel goed waarom Tham daar vaker wilde zijn. Alles is groen en het is er stil, zo stil. En als je iets plant, het groeit zo snel. Er wonen veel mensen in de buurt, maar omdat er zoveel bomen en planten groeien hoor en zie je ze bijna niet. Het land ligt aan de voet van een bergje, met aan de voorkant rijstvelden. Dat betekent genoeg water, maar geen natte voeten in de regentijd. Op een deel van het land lopen struisvogels, er staan fruitbomen, er is een visvijver en er worden andere gewassen verbouwd. Mooi, heel erg mooi....

Nok Ten is het afgelopen jaar ook steeds enthousiaster geworden. Ze is vaak voor een paar dagen naar Banphot Phisai gegaan, en ze is er nu een huis aan het bouwen. Dat is ook voor ons erg prettig, want dan kunnen we er komende vakantie blijven slapen, veel beter dan altijd in het drukke, stoffige, warme, vieze Bangkok.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.