Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Openbaar vervoer

Home - Reisverhalen - Udon Thani - Openbaar vervoer


Udon Thani heeft drie busstations. Bij welk busstation je moet zijn voor welke bestemming is een eenvoudige vraag, maar het antwoord is nogal moeilijk. Als je in Udon woont weet je het misschien uit ervaring, maar voor buitenstaanders ......
Vraag het zeker nooit aan een tuk-tuk chauffeur. Hij brengt je voor veel geld (zeker als je een buitenlander bent, maar ook als je de prijs niet weet) naar het verkeerde busstation. En daarna voor nog meer geld naar een ander busstation. Er wonen veel buitenlanders, vooral Amerikanen, in Udon, en dat heeft de prijs van een ritje met een tuk-tuk opgedreven tot astronomische hoogte (voor buitenlanders tenminste).


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.