Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Bostempel

Home - Reisverhalen - Udon Thani - Bostempel


Een reusachtige steen

Een reusachtige steen.

Een prachtig uitzicht

Een prachtig uitzicht.

In het noorden, richting Nong Khai, ligt een aardige tempel. De voornaamste reden om daar heen te gaan is niet de tempel maar het landschap. In het bos rondom de tempel liggen reusachtige ronde stenen verspreid. Er is een mooie wandelroute uitgezet, die ook voert naar een mooi uitzicht over een dal. Tijdens de wandeling kom je land sporen van prehistorische bewoners tegen, rotstekeningen, en ook een soort woning (maar of die echt zo oud is?). Dit gebied is dan ook een nationaal park, het Phu Phra Bat Historical Park.

Een vreemde formatie

Een vreemde formatie.

Let wel op de tijd. Wij waren er in de middag, en aan het einde van de wandeling was het donker. Niet zo erg, maar tussen het begin en einde van de wandeling ligt een paar kilometer. En natuurlijk stond de auto bij het begin. Eén van onze vrienden is toen achterop de brommer met een medewerker van het park naar de auto gegaan.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.