Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Gegeten bij Isaan restaurants bij Thai Samut

Home - Reisverhalen - Bangkok - Gegeten bij Isaan restaurants bij Thai Samut


Langs Thanon Latkrabang, Latkrabang, Bangkok. Vlak bij de Nam Chai weverij.

Een mobiele keuken

Een mobiele keuken.

Dit is niet één restaurant, maar een paar mobiele keukens, die samen tafeltjes delen. Dat kom je regelmatig tegen in Thailand, vooral op en bij markten. Je bestelt wat je wilt, en het wordt bij één van de keukens klaargemaakt.

Iedere keuken heeft zijn eigen specialiteiten, maar ze maken wel allemaal eten uit dezelfde streek. Het is niet mooi, maar wel leuk, en het eten is lekker.

Eten met familie

Eten met familie.

Als je iets anders wilt drinken dan water, dan moet je dat zelf meenemen. Of kopen bij de 7-11, die 10 meter verderop ligt.

Het menu is beperkt tot wat er aan voorraad is, soms zijn gerechten uitverkocht. De keuze is uitgebreid, voor elk wat wils. je betaalt 20 tot 30 Thb per bordje.

We zijn er in februari 2010 geweest.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.