Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Srinakharindra stuwmeer

Home - Reisverhalen - Kanchanaburi - Srinakharindra stuwmeer


In 2008 zijn we er geweest, in een Thais bungalowpark aan de oever van het Srinakharindra stuwmeer. Met vijf of zes auto's. Met familie en met vrienden van Phranom, één van Pia's zusters. Om in het bungalowpark een huisje te kunnen huren moet je werken bij de EGAT, de Thaise elektriciteitsmaatschappij. Een van de vrienden werkt daar, hij heeft de huisjes geregeld.

De keuken opbouwen

De keuken opbouwen.

Spelen in het meer

Spelen in het meer.

We hebben er gelunched in het restaurant van het park, goed eten, schoon, mooi uitzicht. En 's-avond eten maken buiten, de bak van een pick-up als keuken, langs de oever van het stuwmeer, terwijl het langzaam donker wordt. Dat is mooi en gezellig.

's-Avonds buiten eten

's-Avonds buiten eten.

Koffie

Koffie.

De volgende ochtend buiten koffie drinken en ontbijten, ook weer allemaal bereid in de bak van de pick-up. Je doet eigenlijk niet zo veel, alleen maar buiten zitten, eten en drinken, maar het is wel heel erg gezellig.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.