Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Eerste indruk

Home - Reisverhalen - Lampang - Eerste indruk


De eerste keer zijn we met de trein naar Lampang gekomen, we hebben geslapen in een hotel in de buurt van de markt en de rivier. De keren daarna zijn we weer naar dat hotel teruggegaan. Dit is het deel van de stad dat we het beste kennen.

Lampang is een rustige stad, verwacht er niet veel uitgaansleven. Tijdens ons laatste bezoeken, tussen 2010 en 2012, waren er wel meer cafés en restaurantjes in Thanon Tipchang.

Het deel van de stad tussen de klokkentoren en de markt is rustig, smalle straatjes met vaak nog oude houten huizen. Aan de andere kant van de rivier, vooral aan de oostkant, zijn veel mooie tempels. Langs de rivier kun je 's-avonds leuk eten.

De omgeving is mooi, eigen vervoer is handig, maar niet noodzakelijk.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.