Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Gegeten bij Huean Chom Wang

Home - Reisverhalen - Lampang - Gegeten bij Huean Chom Wang


276 Thanon Talat Kao, Mueang Lampang, Lampang, 054-222845

Dit restaurant is moeilijk te vinden. Je moet een smal steegje in, en er is geen bord met Romeinse letters.
De eerste keer dat we er waren stond het steegje vol met bloemen en kaarsjes. Als die er niet waren geweest waren we er waarschijnlijk nooit naar binnen gegaan.

Ben je eenmaal binnen, dan kom je in een groot restaurant, half boven de rivier. Alles is van hout, er is, zachte, Thaise muziek. Het ziet er leuk uit.

Op de kaart staan alleen Noord-Thais gerechten, en die hebben ons goed gesmaakt. Je moet niet veel haast hebben, de bediening is erg vriendelijk maar ook erg relaxed. Met het uitzicht over de rivier is dat niet erg, het is leuk om er te zitten en te genieten van het uitzicht.

We zijn er een paar keer geweest, voor het laatst in 2007. Waarom daarna niet meer: daar is niet echt een reden voor, het kwam er niet van.

2017

In 2017 wilden we hier weer gaan eten. Maar we konden het restaurant niet vinden. We hebben nagevraagd bij mensen uit de buurt en hoorden dat het restaurant door de gemeente is gesloten. Waarom weten we niet.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.