Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Geslapen in Chakungrao Riverview Hotel

Home - Reisverhalen - Kamphaeng Phet - Geslapen in Chakungrao Riverview Hotel


149 Thanon Taysa, Mueang Kamphaen Phet, Kamphaeng Phet, 055-714900, http://www.chakungraoriverview.com/

De ingang van het hotel

De ingang van het hotel.

Dit is een groot hotel, 8 verdiepingen, waar we bij toeval terecht zijn gekomen. Het hotel staat vlak bij de Ping rivier, en vanuit de kamers aan de voorkant heb je een mooi uitzicht over de rivier.

We hebben niet vooraf gereserveerd, bij de receptie kregen we een deluxe kamer aangeboden op de 5e verdieping. De receptie zag er netjes uit, en de mensen waren vriendelijk. We waren moe, na een halve dag rijden, dus de kamer zonder eerst te kijken geaccepteerd.

We konden de auto kwijt op de ruime parkeerplaats aan de overkant van de weg, en de bagage werd opgehaald en naar boven gebracht. De kamer bleek echt deluxe, erg ruim, mooie houten vloer, balkon met uitzicht op de rivier. En verder alles wat in een hotelkamer hoort: een goed bed, minibar, tv, fluisterende airco, kaptafel, kastruimte.

Dat gold ook voor de badkamer, netjes, schoon en ruim.

Welke voorzieningen het hotel allemaal heeft weten we niet, we hebben alleen de ruime, bewaakte parkeerplaats en het restaurant gezien. Het ontbijt is in de vorm van een buffet, niet speciaal, maar voldoende, met keuze uit Thaise en westerse gerechten. De koffie is van wisselende kwaliteit, matig.

Voor de kamer, inclusief ontbijt, hebben we 1300 Thb betaald. Dit was het walk-in tarief, en we hebben niet onderhandeld over de prijs. Niet duur voor de kwaliteit.

We hebben er voor het laatst in maart 2012 geslapen. Als we weer naar Kamphaeng Phet gaan, dat is wel de bedoeling, gaan we zeker bij dit hotel langs.

We zijn er voor het laatst in november 2017 geweest, voor Thb 1100 per nacht, inclusief ontbijt.

2017

Opnieuw krijgen we een kamer op de 5e verdieping; de kamer ziet er schoon en netjes uit.
In de kamer treffen we uiteraard bed, tv, koelkast, kaptafel en kastruimte, het volgende aan: twee paar slippers, een waterkoker, een airco die lawaai maakt en die niet goed te bedienen is, een zitje met twee stoelen en een tafel, een fohn De inrichting komt wat gedateerd over, en de kamer is toe aan wat onderhoud. De handdoeken en lakens zijn schoon en goed, maar niet meer helder wit.
Het hotel biedt gratis beveiligde WiFi


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.