Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Gegeten bij Captain Steak

Home - Reisverhalen - Kamphaeng Phet - Gegeten bij Captain Steak


Captain Steak weergeven op een grotere kaart

Thanon Taysa, Mueang Kamphaen Phet, Kamphaeng Phet

De ingang van het restaurant

De ingang van het restaurant.

Als je 's-avonds in een stad aankomt is het vaak lastig om een plek te vinden waar het eten goed is. We wilden eerst in het hotel eten, maar de keuze en de prijs stonden ons niet aan. Pia is even op straat gaan kijken, ze had ergens wat uithangborden gezien, en kwam met dit restaurant.

Het restaurant

Het restaurant.

Captain Steak ligt tussen twee gebouwen in, op een open stukje grond, dat is begroeid met een paar bomen. Er zijn paadjes aangelegd, tafeltjes en stoelen geplaatst, en verlichting aangelegd. Het ziet er leuk uit als je erlangs loopt, en ook als je er zit. Als je wilt wordt er een ventilator bij je tafel gezet.

Zoals de naam al aangeeft staat er vooral steak (rund, varken en kip) op het menu. Je krijgt er salade en patat bij; niet echt Thais eten. Het smaakte boven verwachting goed. De porties zijn klein, meer soorten bestellen kan zonder problemen. Behalve steak verkopen ze ook Thaise salades.

Pia had wijn bij zich, en er waren wijnglazen aanwezig. Alleen geen Singha-bier, alleen Leo.

Er werkt een kok en een meisje (zijn vrouw?) in de bediening. Deze mensen zijn erg vriendelijk en behulpzaam, en het eten staat snel op tafel. Toen we er zaten kwamen en gingen er regelmatig mensen, maar dat kunnen ze goed aan.

We hebben er in maart 2011 goed gegeten, en het was gezellig, en dat voor maar ongeveer 300 Thb.

In 2012 was Captain Steak er niet meer.
Er zat een ander restaurant op dezelfde plaats, Het personeel keek wat bedrukt toen we binnen kwamen. We kregen het idee dat ze net wilden gaan sluiten, maar later bleek dat dat niet zo was.
Maar we konden toch eten en drinken bestellen. En toen pas merkten we dat we in een karaoke-tent waren beland. We zijn toch maar blijven eten, het smaakte redelijk.
Van de karaoke hebben we niet zoveel last gehad, er waren maar weinig gasten.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.