Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Geslapen in Mac Resort Hotel

Home - Reisverhalen - Ko Chang - Geslapen in Mac Resort Hotel


7/3 Moo 4, White Sand Beach, Koh Chang, Trat

Dit hotel ligt aan het strand van Hat Sai Khao (White Sand Beach). In de straat voor het hotel zijn veel winkels, restaurants en een paar bars. Het bestaat uit een aantal onderling verbonden gebouwen, het ziet er leuk uit.

De receptie is vrij klein, maar dat is niet erg. De mensen bij de receptie waren erg vriendelijk. Ze spreken goed Engels, en ze hebben geholpen met het vrijhouden van een parkeerplaats.

We hebben geslapen in een kamer aan de voorkant, niet onze keuze, maar er waren geen andere kamers beschikbaar. De voorkant betekent veel lawaai van de straat.
De kamers in de een zijvleugel liggen naast een bar/disco, die tot laat open is. Niet prettig las je niet van lawaai houdt.
De kamer was ruim, met een goed bed, tv, zitje en een balkon met een zitje. De badkamer was voorzien van een stortdouche, erg prettig. De wastafel was niet in de badkamer, maar in de slaapkamer zelf, vreemd. Alles zag er schoon uit.

We hebben ook een VIP-kamer gezien. Deze kamer zag er mooi uit, er stond ook een PC, maar was niet groter dan onze eigen kamer, wel twee keer zo duur.

Het ontbijt, bij de prijs inbegrepen, viel tegen. Er was weinig keuze, de eieren waren koud, en het dak van de ontbijt ruimte lekte. Personeel was er in overvloed, erg vriendelijk, maar ze deden niet zoveel. We kregen het idee dat ze ook geen Engels verstonden. Voor de prijs die we hebben betaald mag je beter verwachten.

Het hotel heeft een zwembad, en een restaurant op het strand. Misschien zijn er nog meer voorzieningen, dat weten we niet. Er zijn maar drie of vier parkeerplaatsen voor het hotel, en dat is erg lastig.

We hebben, na wat onderhandelen 2000 Thb voor een kamer betaald.

We hebben er één nacht geslapen, in maart 2011


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.