Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Geslapen in Sea View Resort & Spa

Home - Reisverhalen - Ko Chang - Geslapen in Sea View Resort & Spa


10/2 Moo 4, Koh Chang, Trat, 039-552888, 08-83257146, http://www.seaviewkohchang.com/home/.

Dit resort ligt langs een prive strand vlak bij de weg. Het bestaat uit een aantal bungalows met een paar slaapkamers, en een gebouw met hotelkamers.

We hebben met veel mensen in een bungalow geslapen, die uit vier slaapkamers en twee badkamers bestond. De bungalow zag er netjes en schoon uit, maar was niet erg modern. Er waren veel bruin-tinten.
De badkamers waren goed, maar ook niet erg modern.
Het gebouw met de hotelkamers maakte een modernere indruk, maar we hebben geen kamers gezien.

Het hotel beschikt over een prive strand, zwembad massage en heeft voldoende parkeerruimte. Er zijn golfkarretjes beschikbaar voor het vervoer van de bagage vanaf de parkeerplaats naar de bungalows.
De receptie en het restaurant zijn ruim en open. Het ziet er mooi uit. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam en ze spreken redelijk Engels.

Het ontbijtbuffet biedt keuze uit Thaise en westerse gerechten, maar is vrij beperkt. Dit viel een beetje tegen, vooral het brood. We hebben ook 's-avonds in het restaurant gegeten, dit beviel beter. Jammer dat allen om 10 uur dicht gaat.

Het hotel ligt vrij afgelegen. Het dichtstbijzijnde dorp ligt op ongeveer een kwartier lopen. Als je van strand en rust houdt ben je hier op een goed plek. Voor ons is dat wat minder.

We hebben er in 2006 2 nachten geslapen.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.