Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Slept at Chakungrao Riverview Hotel

Home - Travel stories - Kamphaeng Phet - Slept at Chakungrao Riverview Hotel


8 Thanon Wat Suan Dok, Mueang Lampang, Lampang, 021-962055

Dit is een klein hotel in een rustig straatje in het oude centrum van Lampang, vlak bij winkels en bij de markt. Je kunt hier prima een paar nachten verblijven.

Het hotel heeft vier verdiepingen en bestaat uit twee vleugels. De vleugel boven de receptie heeft ruime, schone kamers. Daar hebben we altijd geslapen.
De receptie is ruim, de mensen zijn vriendelijk en je wordt er goed geholpen.

De kamers zijn ruim, met een tweepersoons of twee eenpersoonsbedden. De bedden zijn goed, misschien een beetje hard. Verder is er wat je mag verwachten, kast, kaptafel met stoelen, minibar, TV en airconditioning. De airco maakt wel veel lawaai. De kamers zien er schoon uit.
De badkamer heeft een wastafel, ligbad, toilet en warm en koud stromend water. Het is wel onderwets sanitair.

De kamers aan de voorkant kijken uit op een mooie tempel, aan de achterkant op leuke oude huizen.

Er is voldoende parkeeruimte voor het hotel. Verder heeft het hotel een reisburo en een restaurant met terras, waar ook het ontbijtbuffet wordt geserveerd. Het ontbijt is redelijk, maar niet erg uitgebreid.

We zijn er een aantal keer geweest, voor het laatst in november 2107. De prijs is 950 Thb per nacht, inclusief ontbijt en 800 Thb exlusief ontbijt.

In 2010 zijn de kamers geschilderd en er liggen nu houten vloeren. De gangen en de trap zijn voorzien van tegelvloeren. Een hele verbetering.
Nu de badkamer en de airco nog.

2017

We slapen opnieuw in totaal drie nachten in een deluxe kamer. De kamer kost Thb 800 per nacht, het ontbijt Thb 150 voor 2 personen. De eerste twee nachten hebben we met ontbijt genomen, maar dat ontbijt was niet erg goed. De laatste nacht, tijdens ons tweede bezoek, maar zonder ontbijt genomen.
De kamer is ruim 25 vierkante meter, en is in aangename kleuren geschilderd. Er is een goed bed, kaptafel met stoel, fauteuil, flatscreen tv en een koelkast met minibar. De eerste twee nachten een badkamer die toe is aan renovatie, de douche boven het bad kan niet opgehangen worden, een mengkraan met twee knoppen, wel genoeg warm water. De laatste nacht een kamer waar het bad was vervangen door een douchecabine, een hele verbetering.
Het hotel heeft gratis wifi.


Disclaimer

When we write about a place, we write about what we saw and did there, and what we think about it; no more and no less.
This is not a travelguide (we are not complete), and it is neither an advice to visit or not to visit a place. Other sites can give you that information.
Our opinion about a hotel or restaurant is not ment to be a (positive or negative) review, you can find that information on other sites.
It is our description of a situation on a certain moment, influenced by our mood.