Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Geslapen in Dhevarat Hotel

Home - Reisverhalen - Nan - Geslapen in Dhevarat Hotel


466 Thanon Sumonthevaraj, Mueang Nan, Nan, 054-751577, www.dhevarajhotel.com

Dit is een groot hotel in het centrum van Nan, op loopafstand van de rivier, de markt is aan de overkant van de weg. De buitenkant vinden we niet erg indrukwekkend.
Het is, voor zover wij weten, het enige hotel in het centrum.

Het gebouw zit een beetje moeilijk in elkaar.
Aan de voorkant is de receptie, met daarboven kamers of zalen. Dan krijg je een soort overdekte binnenplaats, het restaurant ligt hieraan. En erboven kamers.
Daarachter is een erg grote overdekte binnenplaats met rondom kamers, de meeste aan de buitenkant, maar ook een aantal aan de binnenkant. In deze binnenplaats worden feesten gegevens, en andere aktiviteiten ontplooid.

De mensen bij de receptie zijn vriendelijk en behulpzaam. Het hele hotel doorlopen om een paar kamers te laten zien is geen probleem.

Tijdens ons eerste bezoek hadden we een grote, lichte kamer, helemaal achter in het hotel. Meer weten we daar eigenlijk niet van.
Tijdens ons tweede bezoek een gewone kamer, aan de buitenkant van de grote binnenplaats. De kamer was klein maar netjes, en recent gerenoveerd. Er was een mooie kaptafel en goede kasten. Ook het bed was goed.
De badkamer was net als de kamer klein. Dus een nat toilet als je had gedouched.
Tijdens ons laatste bezoek was er een grote trouwpartij op de binnenplaats, maar we hebben geen last gehad van lawaai.

Het ontbijt, een buffet, was gewoon, niets bijzonders. Het wordt geserveerd in het restaurant langs de eerste binnenplaats.

Het hotel heeft een ruime parkeerplaats aan de achterkant, voor de deur zijn ook een paar parkeerplaatsen. Verder is er sinds een paar jaar een zwembad, boven de keuken. Op de grote binnenplaats is ook een massagesalon, we waren niet onder de indruk.

We hebben twee keer in dit hotel geslapen. De eerste keer zeker 15 jaar geleden. De laatste keer in maart 2010


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.