Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Gegeten bij The Terrace

Home - Reisverhalen - Nan - Gegeten bij The Terrace


Thanon Thali, Mueang Nan, Nan.

Hier zijn we per ongeluk terecht gekomen.
Na een paar uur rijden kwamen we in de loop van de middag vanuit Lampang aan in Nan. En we hadden zin in een glas wijn en een biertje.

Van ons eerste bezoek aan Nan, wisten we dat er ergens bij de rivier een restaurantje zat. Dat was er niet meer.
Maar in de verte zagen we een reclamebord voor cola. We zijn die kant opgelopen, en we kwamen drie restaurants tegen, allemaal op de oever van de rivier.
Het zag er allemaal slaperig uit, we waren misschien wel een beetje vroeg. Er is geen speciale reden waarom we voor The Terrace hebben gekozen.

De bediening schrok even toen we binnenkwamen, maar we kregen snel iets te drinken. Pia bestelde yam, en die smaakte best goed.
Na een kwartiertje kwamen er meer mensen binnen.

Het restaurant zag er niet mooi uit, eenvoudige tafels, een houten vloer, en ergens in de hoek een keuken. Maar dat is niet erg, dit soort restaurants zijn heel gewoon in Thailand. Het zegt ook niets over de kwaliteit van het eten.

We hadden een leuk uitzicht over de rivier, met op de andere oever een nieuwe boulevard. En op de rivier waren studenten aan het roeien, met hele lange smalle boten. Genoeg te zien dus.

We zijn er één keer geweest, in maart 2010.
Wat we betaald hebben weten we niet meer, maar te duur was het niet.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.