Home

About us

Contact us

About our site

Reisverhalen

Travel stories

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newPage updated: 2018-09-20

Sawadee kha, Sawadee khrap

Eerste bezoeken

Home - Reisverhalen - Lampang - Eerste bezoeken


Lang geleden, in 1987, zijn we al eens in Lampang geweest, heel even, met de hele familie.
Na een bezoek van twee dagen aan Chiang Mai zijn we op de terugweg naar Bangkok even gestopt in Lampang. Om even te ontbijten.
Dat is het enige dat we nog van dat bezoek weten.
En de rit terug naar Bangkok, met 10 mensen, waarvan 2 zieke kinderen, achter in een overdekte pick-up. Ze waren niet ziek van het eten.

Iets minder lang geleden, in 1991, kwamen we voor de tweede keer in Lampang, na een nacht rijden in een BWM.
Pia's zuster Nok Ten wilde een bezoek brengen aan een monument voor een bekende, overleden monnik, en wij wilden naar Chiang Mai.
We hebben het monument bezocht, het was net nieuw en het zag er mooi uit. Het monument is er nog steeds, maar nu ziet het er wat stoffiger uit.
Daarna hebben we gegeten in Lampang, in een restaurant dat aleen vegetarische gerechten verkocht. Niet helemaal de bedoeling, maar het eten smaakte goed. Ook dit restaurant is er nog steeds, vlak bij het provinciehuis.
Wij zijn daarna met de bus naar Chiang Mai gegaan.


Disclaimer

We vertellen over een plaats wat wij er hebben meegemaakt en gedaan, en wat wij daarvan vinden; niet meer en niet minder.
Dit is geen reisgids (we zijn niet compleet), en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over hotels en restaurants is niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en beïnvloed door de stemming waarin wij verkeerden.